Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Vegan pesto
Recept afdrukken
Pin recept
Totale tijd
10
minuten
min
Gang
dips
Porties
1
Ingrediënten
1
teentje
knoflook
30
gram
basilicum
30
gram
pijnboompitten
50
gram
Violife Prosociano wedge
3
eetlepels
olijfolie
Instructies
Rooster de pijnboompitten lichtjes, zonder olie in een pan
Rasp de Violife wedge grof, dat is wat makkelijker mixen
Snijd de knoflook in 4 stukken
Doe de knoflook, afgekoelde pijnboompitten, kaas en basilicum in een keukenmachine en maal dit fijn
Voeg beetje bij beetje de olijfolie toe. Als de pesto te droog is, voeg je steeds kleine beetjes olijfolie toe
Notities
Pesto kun je een paar dagen bewaren in een afgesloten pot in de koelkast
Trefwoord
dips, italiaans, vegan