Ga terug Email Link
Vegan Pesto

Vegan pesto

Totale tijd 10 minuten
Gang dips
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 1 teentje knoflook
  • 30 gram basilicum
  • 30 gram pijnboompitten
  • 50 gram Violife Prosociano wedge
  • 3 eetlepels olijfolie

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitten lichtjes, zonder olie in een pan
  • Rasp de Violife wedge grof, dat is wat makkelijker mixen
  • Snijd de knoflook in 4 stukken
  • Doe de knoflook, afgekoelde pijnboompitten, kaas en basilicum in een keukenmachine en maal dit fijn
  • Voeg beetje bij beetje de olijfolie toe. Als de pesto te droog is, voeg je steeds kleine beetjes olijfolie toe

Notities

Pesto kun je een paar dagen bewaren in een afgesloten pot in de koelkast
Trefwoord dips, italiaans, vegan