Doe alle ingrediënten in een kom en meng alles tot een deegbal. Dit kan ook prima met je handen.Strooi nog wat bloem over de bol heen en leg deze terug in de kom. Dek deze af met een schone theedoek. Zet de kom op een warme plek zodat het gist zijn werk kan doen. Laat het deeg minimaal 30 minuten rusten.
Verdeel het deeg in +/- 8 balletjes. Leg een balletje op een, met bloem, gestrooid oppervlak en druk of rol het deeg plat met handen of met een deegroller. Wanneer het deeg te plakkerig is, kun je het tussendoor nog bestrooien met kleine beetjes bloem.
Verhit een beetje olie in een pan en bak de naan's per stuk af op middelhoog vuur. Wanner de bovenkant van het deeg droog is of er bellen ontstaan, kun je de naan omkeren en nog even kort aan de andere kant bakken.
Als ze klaar zijn, smeer je de naan's in met een mengsel van geperste knoflook, olijfolie, snufje zout en wat droge tuinkruiden (zoals tijm of rozemarijn)
Notities
Wanneer je gebruik maakt van zelfrijzend bakmeel, verkort je de bereidingstijd met 30 minuten.