Drinks

Vegan Indiase Mango Lassi

Vegan Mango Lassi

Mango Lassi ben ik nu al vaker tegengekomen de afgelopen weken. Dus dacht ik, deze ga ik zelf ook eens maken! Ik kende mango lassi nog niet maar het blijkt een Indiase yoghurtdrank te zijn, het lijkt een beetje op een milkshake. Het recept komt van oorsprong uit de regio Punjab in India. Ik heb me gehouden aan het meest originele recept (hoop ik). Hij is in elk geval héérlijk fris en in deze versie natuurlijk ook nog eens hartstikke vegan!

Vegan Mango Lassi

Vegan Mango Lassi

Totale tijd 5 minuten
Gang Drankjes
Keuken Indiaas
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 250  gram  mango stukjes Ik gebruikte bevroren van AH, maar 2 of 3 verse mango's kunnen ook
  • 250  ml soja yoghurt
  • 100  ml plantaardige melk
  • 1 eetlepel  suiker
  • 1/2 theelepel kardemom poeder

Instructies
 

  • Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een glad geheel
  • Schenk de lassi over in een glas en garneer het eventueel met wat kokos-snippers en granola

Notities

Optioneel: doe wat kokos-snippers en wat granola als garnering op de bovenkant
Trefwoord makkelijk