Wat doe je als je pumpkin spice kruiden hebt gemaakt? Dan gebruik je hem overal in! Zeker in deze tijd! Zo gaan de kruiden door mijn koffie, in mijn gebak en uiteraard in mijn pompoensoep!
Diner
Een avondje fonduen met vegan “champignonnendoop”
Mijn vriendin houdt enorm veel van “champignonnendoop”. Het meervoud is eigenlijk – champignons -, maar dat klinkt helemaal nergens naar! 😂 Deze naam is volgens mij écht in haar familie ontstaan, want als ik Google …
Vegan Pesto maken doe je zo!
Italië is hét land waar ik wel zou willen wonen….als ik zou emigreren. Hele dagen pasta’s en salades eten lijkt me wel wat! Ergens in Toscane of Umbrië… Aan zo’n enorme tafel, midden in het …
Toch een beetje op vakantie met vegan Griekse kofta
Wat een tijd hebben we achter de rug! Althans,… we zitten er nog wel een beetje in, met de hoop dat er geen tweede opleving van het coronavirus komt.
Deze vegan chowder wil je!
Deze zoete vegan chowder is écht de bomb! Makkelijk om te maken, of om mee te nemen naar je werk en zowel koud als warm te eten. Dit recept is ontstaan toen een oud-collega een …
Linzen spaghetti met plantaardige champignonsaus
Vandaag deel ik graag een heerlijk recept met jullie. Namelijk een linzen spaghetti met plantaardige champignonsaus. Van kinds af aan ben ik gek op pasta. 4 jaar geleden ben ik begonnen met een koolhydraat-beperkt dieet, …