Tips

Plantbased YouTubers die je móet volgen

Gaz Oakley

Als je geïnteresseerd bent om (meer) plantaardig te gaan eten dan zijn er verschillende media die je hierbij kunnen inspireren. Zo ben ik in eerste instantie op zoek gegaan naar vegans met veel volgers. Zo kom je gauw uit bij een aantal grote YouTubers. Om die reden deel ik graag met jullie mijn beste vegan YouTubers, in de hoop dat zij jou ook kunnen inspireren om (meer) plantaardig te gaat eten zonder in te leveren op smaak!

Gaz Oakley van “Avantgardevegan”

Ik hou van deze man! Gaz staat bekend als de Avant-Garde Vegan, is een welbespraakte jongeman afkomstig uit Cardiff (Engeland) en kookt met hart & ziel. Hij heeft meerdere kookboeken gemaakt waarvan ik er 2 in huis heb en met regelmaat wat uit maak. Het zijn toegankelijke recepten die juist bij (ex)- vleeseters heel erg in de smaak zullen vallen! Hij kookt met regelmaat met zijn pa ‘Doug’ in de tuin van zijn ouders in Cardiff. Tegenwoordig heeft hij ook een docu gemaakt, “Salt of the earth“, welke te zien is op YouTube.

Rachel Ama

Rachel Ama kwam ik per toeval tegen via een YouTube filmpje waarin ze samen met Gaz Oakley een “Low cost Vegan meals” vlog maakte. Vanaf toen ben ik haar ook gaan volgen. Inmiddels heeft ze al haar eerste kookboek uitgebracht “Rachel Ama’s Vegan Eats”. Een super leuke, mooie verschijning én volgens mij ook een hele lieve vrouw die graag haar leven én vegan recepten met je deelt.

Sam Turnbull van “It doesn’t taste like chicken”

Sam, van It doesn’t taste like chicken, is een goedlachse dame die wat mij betreft een iets té enthousiaste stem heeft. Ze kookt met gemakkelijk verkrijgbare producten en legt het heel gemakkelijk uit. Alles gaat gepaard met een grote lach van oor tot oor! Je kunt je via haar website aanmelden voor haar nieuwsbrief die ze met regelmaat per mail stuurt ter inspiratie.

Vorige Post Volgende Post

Deze ga je ook leuk vinden!

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter